Geile seks in het bos

Ik ben een vervend wandelaar, ik wandel tijdens de vrije dagen uren door de omgeving, ben 55 jr . Ik ben getrouwd met een vrouw, maar door de jaren heen is de seks compleet over en nu ben ik op seks gebied geheel op mannen, dus zou ik mezelf meer homoseksueel noemen nu, dan bi… Mijn vrouw weet hier overigens totaal niets vanaf, en dat wil ik ook zo houden, omdat we door de jaren wel iets opgebouwd hebben, wat betreft de woongenot en natuurlijk de kinderen. Dat wil ik uiteraard niet kapot maken. Dus als ik met mannen afspreek, ontvang ik in ieder geval niet thuis. Ik ga dan vaak naar degene toe, of heel af en toe ga ik wel eens naar een cruiseplek, maar dat is niet mijn favoriete plek om te seksen..

Maar op een zonnige zondagochtend, rond acht uur, had ik weer de benenwagen genomen en was van plan om een eind te gaan wandelen. Ik had een route uitgestippeld van ruim 15 km en zou dan zo’n 2 en half uur weg zijn, had ik tegen mijn vrouw gezegd. Prima, ze wou toch naar haar moeder toe gaan. Het was lekker weer, een beetje winderig, wat wel lekker was, was het in ieder geval niet te zweterig om te wandelen. Aangekomen aan het rand van het bos, wat op de route lag, zag ik een in de verte iemand staan, leek me een man toe, die aanhoudend mijn kant op keek. Ik dacht eerst nog, misschien is het een bekende, dat kon ik nu nog niet zien.

Maar dichterbij gekomen zag ik dat het toch een vreemde was, en inderdaad een man. Nog steeds keek hij mij aan, en ik dacht, wat wil die vent? Maat toen ik dichterbij kwam schoot hij plotseling een smal paadje in en verdween in het bos. Het was een grote man van midden veertig, denk zo’n 190 of 195 cm lang, net zo lang als ik ongeveer, had een kaal hoofd en droeg een zonnebril, had geen baard en snor. Vond hem zo op het eerste gezicht wel een leuke verschijning.. Jeetje dat heb ik toch eigenlijk niet vaak bij mannen, dat ik ze knap vond, dacht ik nog. Meestal gaat het mij puur om de seks en interesseert het mij niet hoe of hij eruit ziet, als hij maar een lekkere pik heeft.

Ik ben meer bottum, dan top. Maar goed. verder gewandeld, had er inmiddels al ruim 6 km op zitten. Iets verder op zou ik ook het bos in gaan lopen, als ik de route zou blijven volgen, wat natuurlijk de bedoeling was. Dus ging ik op een gegeven moment rechts af een vrij brede zandlaan op. Dit is een laan dat dwars door het bos loopt en zo’n 5 km lang is. Langs de laan, ietsjes verder het bos in loopt een ruiterpad, wist ik. Tijdens het wandelen hoorde ik steeds iets, wat vanaf dat ruiterpad moest komen, een zacht gefluit. Ja er fluit iemand, ik luisterde nu goed en het leek wel of er iemand geroepen werd met zacht gefluit.

Ik dacht nog wie wordt er dan geroepen, want ik heb niemand gezien, behalve die man dus. Ik keek opzij en zag net tussen de bosjes door dat dezelfde man dus mij weer aankeek. Ik groette hem met een knik, en hij begon wat te glimlachen, ik lachte wat terug, en hij wenkte mij met zijn hoofd. Ik dacht nog steeds, wat wil die vent nou? Ik liep voorzichtig tussen de bosjes en de brandnetels door, naar de het pad, en stond toen voor hem. Hij lachte me toe en zei, ik ben Rene, ik zei mijn naam, en zei aangenaam. Nu ik zo voor hem stond kon ik hem beter “beoordelen”. En vond hem eigenlijk wel een lekkere vent.

Met een grote bobbel in zijn broek. Ook hij bekeek mij wel erg opzichtig, en gaf mij een goedkeurend knikje. Ik voelde mij wel een beetje opgelaten door de manier zoals hij mij geroepen had. We leken allebei eigenlijk een beetje op zoek naar woorden om het ijs te breken, maar het was wel duidelijk wat we beiden wilden, SEKS. Na wat gebazel over het weer, besloot ik gewoon te zeggen, ja. Hij keek mij even vreemd aan en zij dan, ik ook. Oke waar? Vroeg ik. Een eindje verderop het bos verder in. Ik zei oke, ik loop wel achter je aan. Zo gezegd zo gedaan. Dus verderop ging hij weer een klein paadje in, en na zo’n 10 meter stopte hij en draaide zich om. Ik liep op hem af, en begon hem te zoenen. Hij drukte zijn tong in mijn mond en ik antwoordde met mijn tong en stonden we midden in het bos te tongzoenen.

Ik omarmde hem en wreef over zijn rug en aaide over zijn rug onder zijn shirt. Met mijn ander hand gleed ik via zijn bovenbeen naar zijn kruis en voelde zijn harde paal door zijn short heen. Ik had gelijk, het was best een groot exemplaar, wat mij nog geiler maakte dan wat ik als geworden was. Hij deed verder niet zoveel en liet mij mijn gang gaan. Ik haalde snel zijn grote lul uit zijn short, en bukte mij om hem lekker te gaan zuigen. Ik nam zijn lul in mijn mond en begon hem lekker te pijpen. Ik ging maakte met zijn lul in mijn mond op en neer bewegingen met mijn hoofd en ging met mijn tong over zijn eikel en maakte ronddraaiende bewegingen met mijn tong. Hij kreunde zachtjes en zei, je pijpt geweldig lekker. Ik kreunde wat als antwoord. Ik werd hier zo geil van, dat ik eigenlijk wel lekker dor hem geneukt wilde worden, en trok zo met een hand mijn riem los en liet mijn korte broek op de grond zakken, stapte eruit en schoof deze met mijn voet weg.

Het werd hem direct duidelijk wat ik wilde, en blijkbaar wilde hij dat ook. Hij gleed met zijn hand over mijn witte billen en masseerde ze en kneep er wat in. Ik kreunde zachtjes van genot, en wachtte af wat hij nog meer ging doen. Hij gleed toen met de zijkant van zijn gehele hand door mijn bilspleet, wat nog weer een iets luidere kreun van genot bij mij opwekte. Ik gesloot om zijn lul nu goed nat te maken, voor het moment dat hij mij zou willen neuken. Maar hij maakte eerst zijn wijsvinger nat met zijn mond, zag ik terwijl ik iets opkeek, terwijl ik zijn lul nu helemaal achter in mijn keel schoof en een beetje begon te grommen van genot. Ik zag dat hij zijn ogen nu sloot en dat hij het heerlijk vond, wat ik deed. Hij hijgde en kreunde zachtjes, en dat wond mij alleen maar meer op.

Op dat moment schoof hij zijn natte vinger in mijn kontgaatje en begon mij zachtjes te vingeren. Ik liet weer een zacht gekreun ontvallen, als blijk van goedkeuring, wat hem weer aanmoedigde om er een vinger bij in te doen. Hij vroeg of ik ook schoon was toevallig. Wat ik bevestigde, want ik was van plan om, als ik weer thuis was om het internet op te gaan, voor een seksdate, vandaar dat ik mij tijdens het douchen als gespoeld had… Mooi zij hij, en zij mij om mij om te draaien, en zonder mijn reactie af te wachten, haalde hij zijn lul uit mijn mond en drukte met mijn schouder mij weg om mijn om te draaien, en ik draaide mij gewillig om. Hij ging op zijn knieën zitten en kuste mij op mijn bil, ik dacht nog, gaat hij mij rimmen, en ja hij deed zachtjes mijn billen uit elkaar en ging eerst met zijn neus door mijn bilnaad en likte er dan met zijn tong doorheen. Jeetje wat is dit geil. Ik ben vaak gevingerd, geneukt, zelfs met een voorbind dildo geneukt, maar hé nog nooit gerimd. Dat was lekker geil zeg, een kerel die met zijn tong door mijn bilnaad gaat en mijn neukgaatje lekker soepel en nat maakt, hhmmm ik kreunde weer zachtjes van ultieme genot. Na en poosje terwijl mijn kontgaatje goed nat was ging hij achter me staan en drukte mij wel enigszins ruw voorover en drukte zijn fier omhoog staande lul tegen mijn billen aan en wreef met zijn pik over mijn billen en door mijn bilspleet. Ik denk, yes, ik wordt zo geneukt door deze kanjer!!! Wat ik natuurlijk dolgraag wou.

Hij spuugde nog wat op zijn pik en drukte mij nog verder voorover, ik moest zelfs mijn handen op de grond plaatsen, anders was ik voorover gevallen. Ik stond nu zo gebogen, dat ik tussen mijn benen door zijn grote stijve lul en zijn opgezwollen zak zag, en gosh wat is dat een heerlijk uitzicht. Hij was er helemaal klaar voor om mij lekker te nemen. Hij drukte zachtjes zijn eikel tegen mijn verlangende aars en drukte hem eerst ietsjes naar binnen, net niet ver genoeg door mijn sluitspier heen, wat even iets onbehaaglijk gevoel gaf, dus besloot ik zelf op tegendruk te geven, zodat hij er verder in schoof. Het deed toch wel ietsjes pijn, maar door mijn geiligheid en adrenaline vond ik het eigenlijk wel lekker de pijn. Hmmm hij zat nu in mij, lekker geil werd ik daar van. Hij begon langzaam de neukende bewegingen te maken, om mij eerst er aan te laten wennen denk ik, maar ik was zo geil dat ik al snel met snellere bewegingen hem dwong om sneller te neuken.

Dat deed hij dan ook en gingen samen met op dezelfde tempo heen en weer. Oohh wat lekker. Hij ging steeds sneller, dus stopte ik met bewegen omdat ik bang was dat zijn lul er dan uit zou floepen. Hij neukte mij nu lekker hard en ook diep met ferme stoten klotsten zijn bovenbenen tegen mijn achterbenen aan en volgen mij was dit best wel goed te horen in de omgeving, maar dat interesseerde mij geen hol.. Kon ook niet want die van mij was goed gevuld. Op een gegeven moment stopte hij even en begon te kreunen. Ik zij, stop en draaide mij snel om en nat zijn grote stijve knots weer in mijn mond en begon hard met mijn mond weer neukende bewegingen te maken en snel daarna kreunde hij zachtjes, ik ga komen, ik mompelde mooi, ik slik door en nam de lul weer gewillig in mijn mond en trok hem af met mijn hand af, zodat hij snel zou komen, en dat gebeurde ook, hij kreunde hard en stootte zijn lul diep in mijn mond en zijn zaad spoot met ferme kracht achter in min keel.

Ik moest direct slikken, want anders zou ik gaan kokhalzen. Het was best wel veel, volgens mijn gevoel had ik nog nooit zoveel zaad in mijn mond gekregen en door geslikt, ik moest meerdere keren slikken, Toen hij zijn zaad helemaal verschoten had likte ik zijn half slappe lul nog verder schoon. Jeetje wat was dit geil. Toen ging hij voor mij staan en zag ik dat hij en vuurrood gezicht had van de inspanning. Hij pakte hij zijn zakdoek uit zijn broek en maakte mijn mondhoeken schoon, blijkbaar had ik dus iets gemorst. Ik lachte wat verlegen en zei dat ik heerlijk genoten had en het lekker vond. Hij kon dat alleen maar bevestigen, en zei, helemaal mee eens.

Hij deed zijn short weer omhoog, en het viel mij nu eigenlijk pas op dat hij geen slip droeg. Ik trok mijn slip en korte broek weer aan en mijn t shirt die ik op een gegeven moment in de vuur van de strijd had uitgetrokken. Ik droeg dus alleen nog mijn sokken en wandelschoenen. Wij liepen samen het paadje weer af en de ruiterpad af weer terug naar het rand van het bos. Ik vroeg hem nog of hij in de buurt woonde, maar helaas hij stond op een camping in de buurt en zou de volgende dag vertrekken. Jammer zei ik, ik zou dit best wel vaker met je willen doen, waarna hij zei, volgend jaar staan we er weer.

Ik vroeg ‘we’? Ja zei hij ik ben getrouwd en bi.. Nou, ik ook, zei ik. We hebben onze telefoonnummers uit gewisseld en beloofd elkaar regelmatig te appen. Zo belooft zo gedaan, we hebben elkaar regelmatig geapt, en natuurlijk heb ik hem wel verteld dat ik geen jaar zonder mannenseks kon, maar hij ook niet, en hebben elkaar over onze dates verteld, en nu komt hij over 3 weken weer naar de camping in de buurt. Ik kan bijna niet meer wachten!!!